22 de juliol del 2015

Al setembre, ja tindrem la zona d'ombra, al pati de Primària

Aquest estiu, es construirà un porxo al pati de Primària per tal d'aconseguir un espai d'ombra per als dies més calorosos del curs escolar. Segons el compromís de l'Ajuntament, les obres estaran enllestides abans de l'inici del curs escolar.

La construcció d'aquest porxo ha estat una de les reclamacions que tant l'escola com l'AMPA hem fet en reiterades ocasions i des del primer moment i que, finalment, hem aconseguit fer realitat.

Així doncs, el proper dia 14 de setembre, els nens i nenes ja podran estrenar la nova zona d'ombra de l'escola!

Com serà aquest porxo?
Pel què fa a les característiques del porxo, sabem que estarà pintat de color verd (amb un to semblant al de la façana de l'escola). Aquest color s'ha escollit per considerar que és el que millor s'integra en l'entorn. A més, es considera que el color verd també és el més adequat en qüestions de temperatura i d'apreciació de la brutícia que vagi acumulant amb el pas del temps.

Estem contents
Des de l'AMPA, estem satisfets per la construcció d'aquest porxo que ja necessitàvem des de fa molts anys. A més, pensem que la construcció del porxo és una clara aposta pel futur de la nostra escola.

Per acabar només recordar i reconèixer tota la gent de l'AMPA que, des de fa anys, està treballant perquè la zona d'ombra sigui una realitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada